Оставете го през 2010 г.

, той все още вали днес. Предполагам, че имаме някаква луда буря система, която се простира докрай от Хаваите и ще вали през четвъртък. Boo.b

Но облаците се разделиха за час тази сутрин и аз бързо изтичах вратата, за да изляза 6 мили, преди да започне отново. Идеален, тъй като бях на около .50 мили, той започна да поръсва. Най -доброто време
Най -актуалните ми видеоклипове

Получих тест на Covid-19
Получаване на тест за коронавирус – как работи, как се чувства, моя опит и други. Получих стандартния тест и Бен получи бързия тест на Covid-19.

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 16 секунди

След това
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

На живо
00:00
08:21
05:16

Но когато се прибрах, открих половин червей, залепен за крака ми. Бруто! Нямам идея как се случи това, като се има предвид, че не спрях да се разтягам или нещо друго. Трябва да го ритна по някакъв начин и ми се придържа? Брутен.

На път за вкъщи от снощи на майка ми Бен и аз говорихме за нашите цели за следващата година, живот, финанси и забавление. Имахме голям комплект в парите и моята професия, когато се преместихме в Мериленд. Беше тежък удар и все още се чувствам зле от това.

Научих много от преживяването, той сближи Бен и много по -близо (което е от решаващо значение, като се има предвид, че току -що бяхме женени) и създадох страхотни приятели. Но имам чувството, че имаше много неща, които сигурно съм направил по различен начин, за да отскоча от пускането на работа от работа, за която преместих 3000 мили.

Докато говорехме, разбрах, че това, което е направено, е направено и трябва да го оставя през 2010 г. Имам съжаление, но сега свърши. Опаковам уроците, които се научих да взема със себе си през 2011 г. Но вината, чувствата на провал и съжаленията остават тук. Те не трябва да дойдат за возенето, което ще бъде до края на живота ми.

Докато ние сме на това – съжалявам, че казах тъпи или посочвам нещата, реагирах на ситуации по начини, в които не съм доволен и не правя грешки като цяло. Предполагам, че пиша това като извинение на хората, на които съм наранил, така че не е така, сякаш просто се опитвам да преодолея отговорността за кратките си компании.

Имам куп нови цели и мечти, към които се стремя през 2011 г. Мотивиран съм и в екстаз и не искам да бъда претеглян от собствената си самонаведена вина.

На по -светли дни!

Въпреки времето на Drizzly исках пюре за закуска. Сега съм от любимия си протеинов прах. Трябва да получите много повече възможно най -скоро!

Със страна на PB тост с банан. Преминавам през фази на ядене на банани всеки ден и след това не ги ям дълго време. Замъкнах този от майка ми, защото ги пропуснах.

Моята закуска на шампиони:

Вегас също не е възхитен от мокрото време. Не изглежда ли раздразнен? Или може би съм това, което го дразни …

Въпрос: Имате ли нещо, което искате да оставите през 2010 г.? (Не е нужно да споделяте какво е.)

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

купчина на километри ден 4 – Бягането не е терапия, но помага

купчина на километри ден 4 – Бягането не е терапия, но помага

Виртуално изпълнение на предизвикателството Ден 4 регистриране. Смешни мемори на бегач Instagram и идеи за грижа за тревожност и стрес

Плажове и рецепта за купа с крем

Плажове и рецепта за купа с крем

Лек пюре в протеин за рецепта за купа, пълен с кисело мляко, праскови, мляко и спанак. Зелена купа за пюре

Танк за акула за душ на бягаща пътека и дати за обяд … дати?

Танк за душ акула за бягаща пътека и са обяд даTES … дати?

Здравейте! Как върви? Просто се регистрирам с любимото ми бягане и ядене от този уикенд! Какво си намислил? Първо

Цели 2020 – Ново всичко, но също така и обратно към блоговете

Цели 2020 – Ново всичко, но също така и обратно към блоговете

Здравейте!! Как сте? Прекарах известно време през последните 2 седмици наистина мислех за резолюциите и целите на Нова година

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

AFC Half Marathon Race Recap и снимки

Най -добрият град на Америка (Сан Диего) Резултати от расата на полумаратон и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Какво стъпалото! Нараних крака си и интернетите не са магии

Какво стъпалото! Нараних крака си и интернетите не са магии

Нараняване на краката. Опитвам се да разбера защо ме боли върхът на крака ми – много от резултатите от търсенето не са в съответствие с

⚡ от Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.